Original on Transparent.png

Domande frequenti -Q&A

Welke maatregelen nemen jullie tegen COVID-19?


We nemen alle voorzorgmaatregelen zoals gesteld door de overheid en gaan zelfs nog verder. Paden zijn extra breed gemaakt, zodat passeren op 1,5 geen probleem is. Bij elke wisseling van gasten worden de bedden opnieuw opgemaakt en wordt het linnengoed gewassen door een gespecialiseerde wasserij. Het sanitair wordt grondig gereinigd.
Is het ook geschikt voor kinderen?


Jazeker, kinderen vervelen zich hier geen seconde 👨‍👩‍👧‍👦. Iedere campsite is net wat anders. De één meer geschikt dan de andere. Bekijk het aanbod per campsite en kies de locatie die je het meeste aanspreekt!
Zijn honden toegestaan?


Helaas 😔. Ondanks dat we honden heel leuk vinden zijn ze niet welkom op Glamp Outdoor Camp.
Vanaf wanneer zijn jullie open?


23 april openen onze meeste Campsites. Een aantal opent later. Op de locatiepagina zie je wanneer de locaties openen. De meeste locaties gaan eind september weer dicht.
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?


Je vindt onze voorwaarden op deze pagina: https://www.glampoutdoorcamp.nl/voorwaarden
Mag er worden gebarbecued?


Jazeker, maar wel alleen op de 'dinnerspot' 🍗. We hebben een plek gemaakt waar dit veilig kan. Bij je tent 🏕 kan dit dus niet, omdat dit te gevaarlijk is. Maar op de dinnerspot kan je heerlijk zitten op de picknickbanken die we hebben neergezet.
Is het Glamp Outdoor Camp geschikt voor groepen?


Er zijn een aantal accommodaties waarin grotere gezelschappen kunnen verblijven. Het Glamp Outdoor Camp is zeer geschikt voor gezinnen, stelletjes. Sommige locaties zijn ook bij uitstek geschikt voor vriendengroepen. We vinden het altijd van belang dat iedereen kan genieten van een vakantie die zij verdient. Daarom vragen wij je s'avonds te letten op geluid. Daarbij volgen wij altijd de voorschriften van het RIVM op m.b.t. de Corona maatregelen.